ARCHIEF

Op deze pagina verschijnen de foto's die door anderen zijn 'verdrongen', desalniettemin de moeite van het bekijken waard blijven!

B23 - Het kunstwerk op de Noordkaap met de ondergaande zon op de achtergrond

 

Helaas buiten het kaartgebied, maar een hele mooie luchtopname van Aduarderzijl:

gemaakt door Edwin Silver met behulp van een vlieger.

Zie ook http://www.silverwerk.nl

Agnes, Je kaart van het Begin van de Wereld is niet groot genoeg! De foto die ik je stuur is gemaakt toen mijn vader en ik van Groningen richting Appingedam schaatsten om zijn moeder, mijn oma, te bezoeken. We schaatsten over het Damsterdiep en de foto is op de heenweg ergens in de buurt van de Eekwerdermeedenweg gemaakt. Maar toen ik dat op je kaart wou opzoeken bleek je kaart niet groot genoeg te zijn. Nou dat maakt mij niet uit hoor, ik stuur je de foto toch. Op de foto probeert mijn vader zijn brand-nieuwe zweedse Almgrens klūnschaatsen uit, nadat hij de dag ervoor mijn klūnschaatsen had uitgeprobeerd.

Ik zit nu al meerdere jaren in Houston, Texas en tot mijn spijt valt hier slechts 1x per 10 jaar sneeuw en dan blijft het nog niet eens liggen ook nog. Dus van schaatsen is al helemaal geen sprake. Ach ja, je kunt niet alles hebben. Maar euh, leuk initiatief!! Met weemoed bekijk ik de panoramas en andere fotos van mijn geboortegrond.

Bedankt, Rik Hovinga Houston, Texas, USA